Γιατί να πίνετε χυμό Αλόης Βέρα

Λόγοι για να πίνετε χυμό Αλόης Βέρα

Αναρωτιέστε γιατί να πίνετε Αλόη Βέρα;  Η απάντηση είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι για να πίνετε χυμό Αλόης Βέρα. Οι 10 σημαντικότεροι λόγοι αναφέρονται παρακάτω. Όταν ανοίγετε ένα μπουκάλι για να χρησιμοποιήσετε το χυμό του, είναι σαν να κόβετε ένα φύλλο Αλόης εκείνη ακριβώς τη στιγμή και να καταναλώνετε το ζελέ του κατευθείαν από το φυτό.

Αυτός ο χυμός-ζελέ είναι πολύ κοντά στο πραγματικό φυτό όσον αφορά τη φρεσκάδα του. Είναι το πρώτο είδος που απέκτησε την πιστοποίηση από το International Aloe Science Council (IASC) για την ποιότητά του. Χαρακτηρίστηκε ως «Φυτό Θαύμα» γιατί έχει βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους σ’ όλο τον κόσμο να έχει καλλίτερη υγεία, ομορφιά και ευεξία.

 • Το σταθεροποιημένο ζελέ Αλόης Βέρα όταν πίνεται ως ρόφημα ή χρησιμοποιείται εξωτερικά στην επιδερμίδα και τα μαλλιά αποτελεί ένα φυσικό καθαριστικό προϊόν, λόγω των σαπωνινών που περιέχει. Φροντίζει επίσης πάρα πολύ καλά και τη στοματική υγιεινή, δόντια και ούλα.
 • Βοηθά στην υγιή πέψη. Εσωτερικά καθαρίζει τις λάχνες του εντέρου και προετοιμάζει το περιβάλλον για να απορροφηθούν οι βιταμίνες από τις τροφές και τα συμπληρώματα, ώστε να περνούν στην κυκλοφορία του αίματος. Η Αλόη Βέρα έχει φυσικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και η συχνή χρήση της μείωνει τις τοξίνες και ρυθμίζει την καλή λειτουργία του εντέρου. Μειώνει το αίσθημα της καούρας στο στομάχι καθώς και άλλες πεπτικές διαταραχές.
 • Δρα ως φυσικό παυσίπονο. Ανακουφίζει εξωτερικά και εσωτερικά, διότι καθώς εφαρμόζεται στο δέρμα περνά κάτω από αυτό και επιδρά σε πόνους που σχετίζονται με τους συνδέσμους και τους μυς.
 • Υποστηρίζει το αμυντικό σύστημα του οργανισμού. Είναι φυσικό βακτηριοκτόνο, ιοκτόνο και μυκητοκτόνο. Η Αλόη Βέρα είναι αποτελεσματικότερη και από τα αντιβιοτικά, όταν λαμβάνεται σε υψηλή περιεκτικότητα, και για αρκετές ώρες βρίσκεται σε επαφή με βακτήρια, μειώνοντας τα μη φιλικά προς τον οργανισμό βακτήρια. Πίνοντας 60 ml έως 120 ml Aloe Vera Gel κάθε ημέρα προσφέρεται μια άριστη βοήθεια στον ανοσοποιητικό σας σύστημα.
 • Δρα ως φυσικό αντιφλεγμονώδες, διότι ενεργεί ως στεροειδές χωρίς τις παρενέργειες αυτού του είδους των φαρμάκων. Έχει 12 φυσικές ουσίες οι οποίες εμποδίζουν την ανάπτυξη φλεγμονών, και υποστηρίζει την καλή λειτουργία των αρθρώσεων και των μυών.
 • Κάνει επιδιόρθωση του κολλαγόνου και της ελαστίνης και προσφέρει γρήγορη επούλωση. Η Αλόη Βέρα ενισχύει τη λειτουργία των ινωδών βλαστοκυττάρων, τα οποία είναι μικρά κύτταρα που ενεργούν για το σχηματισμό του κολλαγόνου, αλλά και για την επούλωση ερεθισμών. Συμβάλλει στην αύξηση της ροής του αίματος στην επιδερμίδα με τη διαστολή των τριχοειδών αγγείων.
 • Καταπολεμά τη φαγούρα μειώνει το αίσθημα του καψίματος.Το δέρμα ανανεώνεται κάθε 21 με 28 ημέρες. Με τη χρήση των θρεπτικών συστατικών της Αλόης Βέρα το δέρμα μπορεί να ενισχυθεί στην άμυνά του κατά της γήρανσης. Ενυδατώνει την επιδερμίδα μεταφέροντας υγρασία σε όλα τα επίπεδα του δέρματος. Βοηθά στην αναπαραγωγή των κυττάρων.
 • Ρυθμίζει το βάρος και τα επίπεδα ενέργειας. Πίνοντας συνεχώς χυμό Αλόης Βέρα, επιτρέπετε το σώμα να καθαρίσει από τις τοξίνες και να απαλλαγεί από τις ανεπιθύμητες ουσίες που προκαλούν λήθαργο και εξάντληση του οργανισμού. Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Καίτε λίπος και αυξάνετε το μυικό ιστό. Βελτιώνετε το αίσθημα της ευεξίας, αυξάνετε την ενέργειά σας και διατηρείτε ένα υγιές σωματικό βάρος.
 • Αποτελεί καθημερινή πηγή λήψης μεταλλικών στοιχείων και βιταμινών. Κάποια από τα μεταλλικά άλατα που περιέχοναι στην Αλόη Βέρα είναι το ασβέστιο, το νάτριο, ο σίδηρος, το κάλιο, το χρώμιο, το μαγνήσιο, το μαγγάνιο, ο χαλκός και ο ψευδάργυρος. Ο χυμός Αλόης Βέρα Gel είναι μια φυσική πηγή ανανέωσης των αποθηκών του οργανισμού σε μεταλλικά άλατα πολύ σημαντικά για τη γενικότερη υγεία.
 • Περιέχει επίσης τις βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, Β12, C και Ε, φολικό οξύ και Νιασίνη. Ο ανθρώπινος οργανισμός δεν μπορεί να αποθηκεύει κάποιες από αυτές και χρειάζεται να τις λαμβάνει καθημερινά από την διατροφή. Ο καλύτερος τρόπος λήψης τους είναι ο χυμός Αλόης Βέρα σε καθημερινή βάση, ο οποίος παρέχει στον οργανισμό τις απαιτούμενες βιταμίνες, αλλά συγχρόνως ενισχύει και την άμυνά του.
 • Περιέχει αμινοξέα, τα οποία αποτελούν «θεμελιώδεις δομές» για το σώμα. Μάλιστα οκτώ από αυτά δεν παράγονται από τον οργανισμό μας και βρίσκονται στο ζελέ της Αλόης Βέρα. Η καθημερινή λήψη του ζελέ της Αλόης συμπληρώνει τη διατροφή σας με αυτές τις «θεμελιώδεις δομές», τα πολύτιμα αμινοξέα!

Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι η Αλόη Βέρα μπορεί να βοηθήσει να έχετε αποτελέσματα ουσιαστικότερα και χωρίς παρενέργειες σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη συνεχή φαρμακευτική αγωγή.

Τα προϊόντα που αναφέρονται δεν προορίζονται να διαγνώσουν, κατευνάσουν, θεραπεύσουν ή αναστείλουν μια συγκεκριμένη ασθένεια ή μια κατηγορία ασθενειών. Θα πρέπει να συμβουλεύεστε τον οικογενειακό σας γιατρό, εάν αντιμετωπίζετε κάποιο ιατρικό πρόβλημα.