Προνομιακές Τιμές

Είναι απλό: Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας πατώντας στο (Για να Γίνετε Μέλος, πατήστε εδώ!) και σας ενεργοποιούμε έναν κωδικό, για να μπορείτε να έχετε μια για πάντα 15% προνομιακή τιμή στις προσωπικές σας αγορές.

Για την ενεργοποίηση του κωδικού σας, χρειάζεται μία ελάχιστη παραγγελία προϊόντων της αρεσκείας σας, αξίας 55 € με την προνομιακή τιμή. Μπορείτε να αγοράζετε προϊόντα, όποτε Εσείς θέλετε, αξίας πάντα 55 €, ελάχιστη παραγγελία.

Ο κωδικός σας δεν διαγράφεται ποτέ, εκτός αν το θελήσετε Εσείς.

Επιπλέον προνόμοια: Αν μέσα σε δύο οποιουσδήποτε, συνεχόμενους μήνες, συμπληρώσετε στον κωδικό σας, αγορές αξίας 465 €, θα έχετε για πάντα μία μεγαλύτερη προνομιακή τιμή, της τάξης του 30% και 5% που αποτελεί επιστροφή που αποκτάται με την κατάκτηση του επιπέδου Assistant Supervisor. Δεν μπορούν τα υποψήφια μέλη να καταχωρήσουν τα στοιχεία με ελληνικούς χαρακτήρες, παρά μόνο με λατινικούς. Πλέον, μπορείτε να αγοράζετε προϊόντα, όποτε Εσείς θέλετε, αξίας πάντα 45 €, ελάχιστη παραγγελία. Ο κωδικός σας δεν διαγράφεται ποτέ, εκτός αν το θελήσετε Εσείς. Εμείς θα λάβουμε τη φόρμα Αίτησης Εγγραφής Μέλους και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

Καλώς ήρθατε στη Forever!

αν θέλετε μπορείτε να δοκιμάσετε πρώτα τα προϊόντα της forever

με μία παραγγελία λιανικής

και την επόμενη φορά να ανοίξετε κωδικό προνομιακής τιμής!