ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Μία ΕΤΑΙΡΕΙΑ Διαφορετική

Η εταιρεία μας είναι η Forever Living Products. Ιδρύθηκε το 1978 με έδρα το Scotsssdale της Αριζόνας, από έναν άνθρωπο, τον Rex Maughan, o οποίος είχε ένα όραμα. Ήθελε να βοηθήσει κάθε άνθρωπο που ήθελε να αποκτήσει ένα καλύτερο μέλλον. Βασισμένη στη σκληρή δουλειά, αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά στην παραγωγή εξαιρετικών φυσικών προϊόντων με σκοπό να βοηθούν τους ανθρώπους να έχουν:

  • Καλύτερη υγεία.
  • Περισσότερο πλούτο.
  • Ένα ασφαλές μέλλον.

Μια εταιρεια πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων με διεθνή παρουσία σε πάνω από 160 χώρες. Είναι ο Νο 1 καλλιεργητής, παραγωγός, και διανομέας Αλόης Βέρα και Προϊόντων με βάση την Αλόη Βέρα στον κόσμο. Με δικές της φυτείες σε 3 διαφορετικά σημεία του πλανήτη στο Τέξας, στη Δομινικανή Δημοκρατία, και τη Νοτια Αμερική.

Διαθέτει ειδικό έμπειρο προσωπικό που ελέγχει όλα τα στάδια της καλλιέργειας, της συγκομιδής που γίνεται με τα χέρια, όχι με μηχανοκίνητα μέσα για να ελεχιστοποιεί τις πιθανότητες μόλυνσης του περιβάλλοντος, στο οποίο καλλιεργούνται τα φυτά. Συλλέγονται μόνο ενήλικα φυτά Αλόης όταν φτάσουν σε πλήρη ανάπτυξη μετά από τέσσερα χρόνια καλλιέργειας. Δεν χρησιμοποιεί λιπάσματα και φυτοφάρμακα. Κατσίκες και πρόβατα καθαρίζουν τα παράσιτα από τα φυτά.

Διαθέτει κάθετη παραγωγή και πατέντα σταθεροποίησης του ζελέ της Αλόης Βέρα που μας δίνει τη σιγουριά ότι φθάνει σε εμάς ζωντανή 100% σαν να την κόβουμε τη στιγμή που ανοίγουμε το μπουκάλι. Επίσης δικά της ερευνητικά κέντρα και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό που φροντίζει να παράγονται άριστα ποιοτικά προϊόντα με διαρκείς ελέγχους.

Παράγουμε και πουλάμε δεκάδες αποκλειστικά, ευεργετικά για την υγεία και την ομορφιά προϊόντα που έχουν σαν βάση ένα από τα αγνότερα δώρα της φύσης, την Αλόη Βέρα!

Ο Rex εφαρμόζοντας το όραμά του, πρότεινε μια πολύ απλή επιχειρηματική ιδέα στους κοντινούς του συγγενείς και φίλους. Να προσφέρουν καταναλωτικά προϊόντα στο κοινό, τα οποία αποδεδειγμένα προάγουν την υγεία και την ευεξία, κάνοντάς το με ένα προσωπικό τρόπο. Αντί να ξοδέψουν μεγάλα ποσά στον παραδοσιακό τρόπο διαφήμισης, να προσφέρουν αυτά τα χρήματα σε οποιονδήποτε άνθρωπο είναι πρόθυμος να μοιραστεί τα προϊόντα με την οικογένεια και τους φίλους του.

Άνθρωποι απλοί, συνηθισμένοι διανέμουν αυτά τα αναζωογονητικά προϊόντα, και παρέχουν την ευκαιρία και σε άλλους να αποκτήσουν τη δική τους επιχείρηση και να διασφαλίσουν το οικονομικό τους μέλλον, έχοντας σαν βάση ένα αποδεδειγμένο επιχειρηματικό σχέδιο. Σήμερα υπάρχουν πάνω από 10 εκατομμύρια συνεργάτες σε πάνω από 160 χώρες όπου δραστηριοποιείται η Forever Living και προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για έναν υγιέστερο και έναν πλουσιότερο τρόπο ζωής. Εκατομμύρια ανθρώπων απολαμβάνουν τις ζωές τους με περισσότερη πληρότητα, υγεία και οικονομική ελευθερία χάρη σε μια επιχείρηση που ξεκίνησε απλά σαν ένα όνειρο.

Απλή Επιχείρηση. Υψηλές Αξίες

Η αξία των προϊόντων μας και η απλότητα του επιχειρηματικού μας σχεδίου αποδεικνύει πως καθένας μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής του. Κάποιοι ξεκινούν σαν πελάτες που αναζητούν καλύτερα προϊόντα υγείας και στη συνέχεια δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο, παρά να μοιραστούν τις υπέροχες εμπειρίες τους με τα προϊόντα. Άλλοι πάλι αναγνωρίζουν την επιχειρηματική ευκαιρία αμέσως και ξεκινούν μια επιτυχημένη επιχείρηση με βάση το σπίτι τους.

Με εκατομμύρια ανθρώπους σαν εσάς που έχουν τους ίδιους στόχους στη ζωή με εσάς – καλύτερη υγεία και οικονομική ελευθερία – η Forever Living Products είναι επιτυχημένη επειδή εκτιμά τα ίδια  πράγματα που εκτιμάτε και εσείς. Σας παρέχει τα εργαλεία για να αποκτήσετε τον έλεγχο και να ζήσετε τη ζωή που πάντα θέλατε.

Παρακολουθείστε ένα video «Από το φυτό στο προϊόν»