Μπόνους Συνεργατών

Η Forever Living Products στηρίζεται πάνω σε ανθρώπους σαν και εσάς, οι οποίοι μοιράζονται τις εμπειρίες τους από τα προϊόντα μας με τον υπόλοιπο κόσμο. Θα αγοράζετε τα προϊόντα μας μέχρι και με μια έκπτωση της τάξης του 30% και  θα μπορείτε να κερδίσετε μέχρι και 43% κέρδος από την πώλησή τους σε λιανική τιμή. Επιπλέον, θα λάβετε μπόνους έως και 18% από τις προσωπικές σας αγορές και από τις αγορές των νέων Συνεργατών που εγγράφετε στην Εταιρεία και που τους βοηθάτε να αναπτύξουν τις πωλήσεις τους. Επιπλέον, καθώς οι Συνεργάτες του δικτύου σας θα εξελίσσονται σε  Assistant Supervisors, Supervisors και Assistant Managers, θα κερδίζετε μπόνους Ποσοτήτων μέχρι και 13% για κάθε ένα από αυτά τα μέλη της ομάδας σας.

 

  

Εάν όσα διαβάσατε μέχρι τώρα δεν είναι αρκετά, θα μπορείτε ακόμα να  λαμβάνετε ένα Μπόνους Ηγεσίας για κάθε Manager στο δίκτυο σας. Το μπόνους αυτό μπορεί να ξεκινά από το 2% και να φτάνει μέχρι και το 6% ανάλογα με τη θέση των Managers αυτών στο δίκτυό σας.
Όλα αυτά τα μπόνους μπορεί να σας μπέρδεψαν λίγο, στην πραγματικότητα όμως είναι πολύ απλό να τα πετύχετε. Ακολουθήστε τα εγγυημένα Βήματα προς την Επιτυχία. Βοηθήστε και άλλους να κάνουν το ίδιο. Πριν καν το συνειδητοποιήσετε, θα λάβετε πολλά περισσότερα μπόνους από όσα περιμένατε.