Γνωρίστε την Αλόη Βέρα, το «θαυματουργό» φυτό

Η Αλόη Βέρα είναι γνωστή από αρχαιοτάτων χρόνων, από τον Διοσκουρίδη, τον Γαληνό, τον Ιπποκράτη, τον Μ. Αλέξανδρο (τη χρησιμοποιούσε για να επουλώνει τις πληγές των στρατιωτών του), τη βασίλισσα της Αιγύπτου Κλεοπάτρα (άλειφε το δέρμα της και έκανε μπάνιο με αλόη, ήταν ένα από τα μυστικά της ομορφιάς της). Έχουν βρεθεί αρχαίοι Αιγυπτιακοί πάπυροι, στους οποίους είχαν γραφεί συνταγές με αλόη. Ινδοί και Κινέζοι γιατροί την χρησιμοποιούσαν από τα βάθη των αιώνων ως γιατρικό.

Έχετε, λοιπόν, κάθε λόγο να εμπιστεύεστε τα προϊόντα που έχουν βάση την θρυλική Αλόη Βέρα, αφού τόσοι αρχαίοι πολιτισμοί την τίμησαν για τις καταπληκτικές της ιδιότητες, οι οποίες μεταδόθηκαν με τα χρόνια και εμπλουτίσθηκαν με επιστημονικές έρευνες, αλλά και εμπειρίες εκατομμυρίων ανθρώπων μέσα στους αιώνες…

Η αλόη είναι  ένα φυτό της ερήμου. Ανήκει κακτοειδές φυτό που απορροφά και διατηρεί την υγρασία. Περιέχει 200 θρεπτικές χημικές ενώσεις που δίνουν ζωντάνια, ανανέωση και ενέργεια σ’ όλους τους ιστούς του σώματος και κάνουν να φαίνονται νεότερα το δέρμα και τα μαλλιά σας. Ανάμεσα σ’  αυτά συγκαταλέγονται τα εξής:

 • Σαλικυλικό οξύ, είναι φυσικό απολεπιστικό που προτείνεται από δερματολόγους
 • 12 βιταμίνες, σημαντικές για την υγεία μας, συμπεριλαμβανομένων των αντιοξειδωτικών βιταμινών  A, C και Ε
 • 18 αμινοξέα, σ’ αυτά συμπεριλαμβάνονται και 8 πιο σημαντικά οξέα που δεν παράγει το σώμα μας
 • Ωφέλιμα ένζυμα
 • 20 μεταλλικά στοιχεία
 • Πολυάριθμα θρεπτικά συστατικά και ιχνοστοιχεία
 • Μόνο η αλόη βέρα αποτελεί φυτική πηγή βιταμίνης Β12.

Ανάπτυξη και Συγκομιδή

Η αλόη αποτελεί πηγή για την υγεία μας, αλλά και τη βάση της επιχείρησής μας. Φροντίζουμε και έχουμε καταφέρει να σας δίνουμε την καλύτερη αλόη παγκοσμίως. Η εταιρεία μας διαθέτει ιδιόκτητες φυτείες αλόης σε τρία διαφορετικά σημεία του πλανήτη, Μεξικό, Δομινικανή Δημοκρατία, Τέξας.

Η παραγωγή γίνεται χωρίς φυτοφάρμακα, χρησιμοποιούμε κατσίκες και πρόβατα για τον καθαρισμό των χωραφιών. Δεν χρησιμοποιούνται λιπάσματα, δεν επιβαρύνεται το περιβάλλον με μηχανοκίνητα μέσα συλλογής. Η συλλογή γίνεται με τα χέρια και η επεξεργασία των φύλλων γίνεται μέσα σε λίγες ώρες για να έχουμε όλοι εμείς την αγνότερη φρεσκοκομένη αλόη, με όλες τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά που χρειαζόμαστε.

Οι άνθρωποι που απασχολούνται για την καλλιέργεια, την παραγωγή, την έρευνα και τη διάθεση των προϊόντων, απολαμβάνουν άριστες συνθήκες εργασίας.

Η επιστήμη της φύσης

Παρ’  όλο που η Αλόη υπάρχει εδώ και αιώνες στη φύση με μεγάλη ιστορία, η δράση της είχε ξεχαστεί για αρκετά χρόνια. Η εταιρεία μας συνέβαλλε, απασχολώντας κορυφαίους επιστήμονες στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης, ώστε να παραχθούν κορυφαία προϊόντα με βάση τον αγνό σταθεροποιημένο ζελέ της αλόης βέρα, τα οποία δεν θα βρείτε πουθενά αλλού. Οι επιστήμονες εγγυώνται ότι λαμβάνουμε το πιο φρέσκο και πλήρες σε θρεπτική αξία προϊόν χάρη στην πατέντα σταθεροποίησης που διαθέτει, μια πατέντα μοναδική. Επίσης είναι η πρώτη εταιρεία που πήρε τη Σφραγίδα του Διεθνούς Συμβουλίου της Επιστήμης της Αλόης, μια σφραγίδα που εγγυάται τη φρεσκάδα, την ποιότητα και τη γνησιότητα του περιεχομένου του προΪόντος που φθάνει σε εμάς.

Η καλύτερη αλόη για τα καλύτερα προϊόντα

Aloe Vera ή Aloe Barbadensis Miller. Αξίζει να τη γνωρίζετε γιατί είναι η καλλίτερη από όλα τα είδη που υπάρχουν!

Επιμένουμε στο καλύτερο, και απολαμβάνετε τα καλύτερα προϊόντα!

Το Άγγιγμα της Αλόης μετά από πολύωρη παραμονή στον ήλιο σας καταπραΰνει τα εγκαύματα, ενυδατώνει την επιδερμίδα και βοηθάει να αποκατασταθεί. Μην περιμένετε να σας κάψει ο ήλιος για να τη χρησιμοποιήσετε! Εφαρμόστε στο δέρμα, στα κοψίματα, καψίματα από σκεύη της κουζίνας, σε ερεθισμούς, τσιμπήματα, στα σπυράκια, σε κάθε θέμα και θα μείνετε έκπληκτοι από τα αποτελέσματα! Είναι πάντα δίπλα σας, πιστός βοηθός. Εμπιστευθείτε την!!!

Αλλά εκτός από πολύτιμος βοηθός του δέρματος, έχει να προσφέρει πολλά περισσότερα!

Αφήστε την Αλόη να σας εκπλήξει, καθώς:

 • Καθαρίζει και ενισχύει το πεπτικό σας σύστημα
 • Σας γεμίζει με ενέργεια
 • Ενυδατώνει το δέρμα σας
 • Καταπραΰνει και προωθεί την ανανέωση της επιδερμίδας σας
 • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα
 • Και πολλά περισσότερα που θα νιώθετε καθώς τη χρησιμοποιείτε!

Η εταιρεία μας, Forever Living Products, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που έχουν ως βάση αυτό το εξαιρετικό σταθεροποιημένο φυσικό ζελέ αλόης. Αυτά είναι προϊόντα καθημερινής περιποίησης, αντιγηραντιά προϊόντα περιποίησης προσώπου, προϊόντα φροντίδας δέρματος, αλλά και πλούσιους σε αντιοξειδωτικά πόσιμους χυμούς αλόης.